onsdag 9 september 2009

Super Lata Kaiser


Hoho!

Nu är vi framme i Campinas och dagen har spenderats i gemytligt sällskap av handledaren/bikern/jultomten Caio och hans fru. En expressrundtur kring campus och lunch på det lokala studenthaket, varefter turen avrundades med ett besök på Professor Caios labb och en hutt Cachaca på kontoret. Smaskens.

I lägenheten är det soft. En tvättmaskin som är äldre än de flesta, noll stycken köksskåp, sjukt billig öl och gratis miniödlor som jonnar runt gör det till en helt ok lägenhet. Kungafamiljen klarade resan till Brasilien och har tagit sin plats som kronjuvel ovanför vasken. Drottningen är alldeles till sig.

Nu är det dags för en till slurk Super Lata Kaiser.

Snippsnapp!

3 kommentarer:

  1. First!

    Va mysigt med massa ödlor. Ta med dig en hem så slipper vi alla insekter :D Hur va det lokala studenthaket? Drottningen ovanför vasken? Jag har då aldrig hört på maken! Har ni något kylskåp till all ölen då?

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej igen! (second)

    Det blir fel i din blogg när det bara är "ett mystiska tillägg" så fixar det med att göra ett till (så det blir "två mystiska tillägg") :D

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hehe tackar Smissmah, jag vet att det ser konstigt ut att det alltid är plural på konstig. Vi har en kyl som låter som en dieselgenerator i intervaller om typ 15 minuter dag och natt. Fast den håller ölen kall så man ska inte klaga :D

    BamseKram!

    SvaraRadera